תושבים יקרים,

המועצה המקומית חריש בשיתוף משרד התחבורה והבטיחות בדרכים, פועלים להרחבת מערך קווי התחבורה הציבורית בעיר חריש, ממנה ואליה.

מסלול התחבורה הציבורית בעיר יורחב ויגיע לכל אזורי המגורים המאוכלסים עם תחנות אוטובוס חדשות בהן יעברו קוים 60 ו- 63 .

מסלולי הנסיעה של שני הקווים, 60 ו 63 , יתחילו את מסלול הנסיעה ברחוב ספיר - פינת דרך ארץ.

מסלול הנסיעה הבינעירוני יישאר כפי שהוא, אולם מסלול הנסיעה בתוך העיר ישתנה, תוך ביטול מסלול הנסיעה הקיים כיום ברחוב גמלא.

האוטובוסים בשני הקווים יפנו ברחוב שוהם ימינה וברחוב ספיר יפנו שמאלה ויאפשרו עצירות במספר תחנות במורד הרחוב עד חיבורם לרחוב תמר.

במפגש בין הרחובות תמר וגפן יפנו שמאלה לרחוב גפן (ראה מפה מפורטת בקובץ המצ"ב).

בדומה למסלול הקיים, יעברו שני קווי האוטובוס את בניין המועצה ויסתובבו בחזרה השני של הרחוב, בקצה שכונת הקוטג'ים.

רחוב גפן הינו אחד הרחובות הארוכים בחריש והמסלול החדש יחצה את הרחוב עד ליציאה המערבית בעיר (היציאה החדשה).

מסלול חדש זה רווי בתחנות נגישות לכל תושב ותושבת ויאפשר איסוף והורדה נוחה וקלה.

מסלול הנסיעה של האוטובוסים שיגיעו מחדרה אל חריש יתחיל מהכניסה המערבית החדשה ויהיה זהה למסלול המפורט למעלה.

למפת המסלול החדש ושעות הפעילות כנסו לקובץ המצ"ב

להמשך קבלת מידע לחצו כאן