1. מי מפעיל הצהרונים בחריש?

מפעיל הצהרונים היא עמותת "ראשית תבואתו". הצהרון יופעל חמישה ימים בשבוע עד שעות אחר הצהריים וניתן להאריך את שעות הפעילות עד השעה 17:00.
לפרטים והרשמה: הודיה 0526633119.

2. החל ממתי אמורים להתחיל להפעיל שאטלים לרכבת פרדס חנה/בנימינה?

המועצה פועלת כבר תקופה ארוכה מול משרד התחבורה להפעלת שאטלים מחריש לרכבות באזור. עדיין אין צפי ודאי מתי הם יתחילו לעבוד, אך ברגע שתהיה התפתחות נפרסם מידע מסודר.

3. איך ניתן לברר על משרות פנויות?

משרות פנויות במועצה מקומית חריש ניתן לראות באתר המועצה harish.muni.il בכפתור דרושים וגם בעמוד הפייסבוק שלנו.

4. מדוע אני מקבל חיוב ארנונה למרות שהגשתי בקשה לפטור מארנונה בגין נכס ריק?

רק לאחר שהפקח העירוני יבדוק את הדירה אז ינתן הפטור . חשוב להבהיר כי על התושב להודיע שבוע לפני שמכניס חפצים לדירה, בין אם זה על ידו או על ידי שוכר. תושב שלא יודיע שבוע מראש לא ימומש הפטור.

5. מתי מפנים אשפה?

נכון להיום, פינוי האשפה בחריש מתבצע בימי חמישי. להלן קישור לדף מידע מפורט- לחצו כאן או באתר המועצה אגף שפ"ע.

6.מתי מפנים גזם?

נכון להיום, פינוי הגזם בחריש מתבצע בימי חמישי. את הגזם ניתן להוציא כבר ביום רביעי. להלן קישור לדף מידע מפורט - לחצו כאן או באתר המועצה אגף שפ"ע.

7. למי פונים כשיש בעיה במים?

יש לפנות מוקד 106 בכל בעיה . לדוגמא : ריח רע, הצפות , חסימות צירים , ביוב , פגר על המדרכה/כביש ועוד.

רכשתם דירה בחריש ועדיין לא  מילאתם את שאלון הקליטה?

נבקש מכם להקדיש 5 דק' למילוי השאלון שיסייע למועצה להתאים לכם ככל הניתן את סביבת המגורים. קישור לשאלון: welcome.harish.muni.il