בואו לחגוג עצמאות

משטרת ישראל מקיימת יום פתוח באנדרטת משמר הגבול  ביום העצמאות ה- 69  למדינת ישראל האירוע מיועד לכל המשפחה ויכלול מופעים ותצוגת תכלית.

חגיגת עצמאות ה-69

משטרת ישראל ומשמר הגבול מזמינים את הקהל הרחב ותושבי חריש  לבוא ולהכיר את עבודת המשטרה מקרוב, ביום פתוח שיתקיים ביום העצמאות ה-69 של מדינת ישראל (02/05/17), באנדרטת משמר הגבול , סמוך למחלף עירון .

במהלך היום, יוכלו המבקרים לצפות בשלל מופעים ותצוגות תכלית של משטרת ישראל ומשמר הגבול. בין היתר, יכלו המבקרים לצפות במופעי סוסים וכלבים מרהיבים, אימוני פריצה וגלישת סנפלינג של יחידת הימ"מ ותצוגות תכלית מרשימות של יחידות המשטרה המיוחדות. בנוסף במקום יוקמו מיצגים רבים של משטרת ישראל, משמר הגבול, מגן דוד אדום, כיבוי והצלה, שירות בתי הסוהר ועוד. כמו כן, במקום יופעלו דוכני הפעלה לילדים ודוכני מזון

כניסת מבקרים תתאפשר החל מהשעה 09:00 ללא עלות. כמו כן, הגעה למקום תתבצע דרך חניוני "חנה וסע" שימוקמו במועצה האזורית מנשה בלבד. לרשות המבקרים יעמדו הסעות ללא עלות

הסדרי תנועה לתושבי חריש  :

• החל משעה  06:00  לערך ועד סיום האירוע בשעה 17:00, ייסגר לתנועה כביש 574 מצומת משמר הגבול ועד צומת שער מנשה ותתאפשר בו תנועה של אוטובוסים לאירוע בלבד .
  • כביש 6353 מכיכר חריש לכיוון צומת חריש ייסגר אף הוא – תותר תנועה לתחבורה ציבורית והסעות תלמידים .
  • תושבי חריש המעוניינים לצאת מחריש ביום העצמאות תתאפשר תנועה בצירים 611,596,6513 בציר המוביל לריחן וקציר – יציאה בצומת כפר קרע .
  • קיימת דרך עפר נוספת דרך החורשה הדרומית והכפר מייסר ( לרכבים גבוהים ורכבי שטח ).
  • במהלך היום תתקיים הערכת מצב באשר לפתיחת הציר לתושבי חריש – מותנה בהקלה בעומסי התנועה .

הסעות לתושבי חריש לאירוע באנדרטה :

• משטרת ישראל בתיאום עם המועצה המקומית תעמיד הסעות לתושבי חריש אשר תצאנה מרחבת בניין המועצה בשעות:
  • בוקר : 10:00  ( איסוף לחזרה בנקודת ההורדה בשעה 13:00 )
  • צהריים 13:00 ( איסוף לחזרה בנקודת ההורדה בשעה 16:00 )

כולכם מוזמנים.

אנו מתנצלים על אי הנוחות הנגרמת לתושבים בשל האילוץ ליסוע בדרכים חלופיות ומקווים כי תיהנו  .

חג עצמאות שמח

הסדרי תנועה ביום העצמאות