עדכונים לקראת פסח: תגבור פינוי האשפה, מענה טלפוני במחלקת הגבייה

מערך פינוי האשפה יעבוד גם בלילה, הסדרנו עמדות לביעור חמץ ויהיה מענה טלפוני במחלקת הגבייה בחול המועד

פינוי אשפה

אנו מתגברים את מערך פינוי פחי האשפה הטמונים בימים אלה לנוכח העלייה הצפויה בכמות האשפה לקראת פסח.

בסמוך לערב החג, מהיום (חמישי) ועד מחר, העירייה תפנה את כל פחי האשפה בעיר. שימו לב, עבודות פינוי האשפה יתבצעו גם בשעות הלילה שבין חמישי לשישי.

בצאת החג יתבצעו עבודות פינוי אשפה ויימשכו אל תוך הלילה שבין מוצאי שבת ליום ראשון. כך גם במוצאי החג השני: עבודות פינוי האשפה יתקיימו בלילה שבין מוצאי שבת ליום ראשון (23.4-24.4).

במשך השבועיים האחרונים קיימה העירייה מבצע שטיפה וניקיון יסודי של כל הפחים הטמונים בחריש, עגלות האשפה וחדרי האשפה, ואפשרה להוציא לשפת המדרכה פסולת גושית (רהיטים, גרוטאות וכו’) בכל ימות השבוע האחרון. אנו מזכירים שהיום עוד ניתן להוציא פסולת גושית, והחל ממחר ניתן להוציא פסולת גושית רק בימים ובשעות המותרים!

ימי פינוי אשפה בחג

ביעור חמץ

העירייה מסדירה עבורכם 8 עמדות ברחבי העיר לשריפת החמץ מחר (יום שישי). העמדות יהיו פתוחות לשריפת חמץ עד השעה 11:34 (סוף זמן ביעור חמץ).

מענה טלפוני במחלקת הגבייה

במהלך ימי חול המועד (בימים ראשון עד חמישי, 17.4.-21.4) תיתן מחלקת הגבייה (ארנונה ומים) שירות מענה טלפוני בין השעות 12:00-8:00 בטל’ 6719*.

שירותים חברתיים

בימים אלה מקיימת המחלקה לשירותים חברתיים בשיתוף ארגוני ואנשי חסד חלוקת סיוע לתושבים הנזקקים לכך. במהלך החג תפעיל המחלקה כוננות למקרי חירום. הפנייה באמצעות מוקד העירייה.

מוקד וביטחון

לנוכח המצב הביטחוני, אנשי הסיור של העירייה ימשיכו לפעול בכוחות מתוגברים גם במהלך החג וחול המועד.

במהלך החג יינתן מענה במוקד 106 ובטל’ 6719* במקרי חירום. במקרי חירום ניתן לפנות גם לסיירי הביטחון שלנו בטל’ 052-5049401 ולמוקד 100 של משטרת ישראל. השירות השוטף לתושב במרכז השירות יתחדש ביום ראשון (24.4).

חג שמח!

תגבור פינוי האשפה