פורסם מחדש המכרז להקמת הקאנטרי קלאב

המכרז מזמין יזמים להגיש הצעות להקמת הקאנטרי בשכונת הפרחים, וזאת לאחר שלמכרז המקורי להקמת הקאנטרי בשכונת בצוותא לא הוגשו הצעות

עלה לאוויר: פרסמנו מחדש את המכרז להקמת הקאנטרי קלאב העירוני בשכונת הפרחים!

המכרז מזמין יזמים להגיש הצעות להקמת הקאנטרי במגרש 801 סמוך לפארק נוף הגיא (שטח הסמוך לצומת הרחובות סביון-סחלב). המכרז החדש מתפרסם לאחר שלמכרז המקורי להקמת הקאנטרי בשכונת בצוותא, שאושר לאחר תהליך מורכב וארוך מול משרדי הפנים והאוצר, לא הוגשו הצעות.

במה שונה המכרז החדש מהמכרז הקודם?
1. המיקום: המכרז הראשון הציע ליזמים להקים את הקאנטרי בשכונת בצוותא. המיקום המתוכנן החדש של הקאנטרי בשכונת הפרחים גדול יותר מהשטח המקורי בשכונת בצוותא.
2. האטרקטיביות ליזמים: במכרז החדש העירייה מעניקה רשת ביטחון כלכלית ליזמים, ומתחייבת להשלים רכישת מנויים שנתיים במקרה שבו היזם לא יצליח לעמוד ביעדים שהוגדרו מראש (על פי תחשיב שמוצג במפורט במכרז).

המכרז להקמת הקאנטרי הוא בשיטת DBOT. כלומר, היזם יתכנן את הקאנטרי בשיתוף העירייה, יקים אותו ויפעיל אותו (ולאחר כ-25 שנה ימסור את המבנה לעירייה).

הקאנטרי קלאב העירוני יהיה מרכז ספורט ונופש עירוני ויכלול 4 בריכות, ג’קוזי, מגרשי ספורט, חדר כושר, מדשאות גדולות ועוד.