מתחם חדש לתנועת הצופים בחריש

המתחם כולל מבנים יבילים ומרחבי פעילות רחבים על פני שטח של דונם. העירייה מקימה בימים אלה עוד שלושה מתחמים שישמשו את שאר תנועות הנוער בחריש

עיריית חריש חנכה את מתחם תנועת הצופים שנבנה בחודשים האחרונים ברחוב שוהם 43 סמוך לביה”ס תלמי רון.

המתחם משתרע על פני שטח של דונם וכולל מרחבי פעילות רחבים, שלושה מבנים יבילים המכילים 5 חדרי פעילות ובהם חדר ייעודי לשכבה הבוגרת (שכב”ג).

גזירת הסרט במתחם הצופים

זהו המתחם הראשון שבנייתו הושלמה, ובימים אלה העירייה מקימה עוד שלושה מתחמי קבע חדשים עבור תנועות הנוער הנוספות בחריש – בני עקיבא, השומר הצעיר, אריאל ויחדיו. כל מתחם ישתרע על פני שטח של דונם ויכלול מבנים יבילים לפעילות בקבוצות קטנות וגדולות, מטבחון, שירותים, חדר צוות והצללות גדולות נגללות אשר יוצרות קירוי מעל רחבה מרוצפת. המתחמים כוללים גם רחבה לפעילות חוץ.

סך עלות הפרויקט כ-6 מיליון ש”ח מתקציב העירייה בלבד ללא כל תמיכה של משרדי הממשלה.

בטקס אתמול השתתפו חניכי שבט הצופים פלג והוריהם, ראשי הנהגת תנועת הצופים, ראש העיר יצחק קשת וסגנית ראש העיר שני גרינברג.

מתחם הצופים החדש