יצאו לדרך המכרזים לאזור התעשייה החדש של חריש

התפרסמו מכרזי התעסוקה של שכונת חריש דרום, שצפויה להיות אזור המסחר והתעסוקה הגדול של חריש. בתוכנית: כ-2,500 מקומות עבודה חדשים בשלב הראשון

שלב נוסף בפרויקט הדגל של העירייה בתחום התעסוקה והמסחר: התפרסמו מכרזי התעסוקה של שכונת חריש דרום, אשר צפויה להיות אזור המסחר והתעסוקה הגדול של חריש.

משרד השיכון בשיתוף רשות מקרקעי ישראל פרסם את מחירי הקרקעות ועבודות הפיתוח בשכונה, והמשמעות היא שכעת יוכלו קבלנים להגיש את הצעותיהם עד לתאריך הסגירה.

בשים לב למצב הכלכלי ולסביבת הריבית במשק קיים אתגר בתהליכי השיווק, אך מאמצי העירייה נשאו פרי ואנו מזהים בשורה משמעותית ברמות המחירים ובאטרקטיביות של שטחי השיווק.

העירייה השקיעה משאבים רבים לתכנון מיטבי של הפרויקט, וממשיכה לקדם אותו באמצעים שונים. בתקופה הקרובה ייצא לדרך מסע פרסום וכנסי יזמים כחלק מריכוז המאמץ להצלחת השיווקים והקמת חריש דרום.

לאחרונה פורסמו חוברות המכרז לכמחצית מיחידות הדיור בשכונה, ויחד איתן שווקו עשרות אלפי מטרים של מסחר ותעסוקה.

הצלחת מכרזי התעסוקה תהיה צעד משמעותי בדרך לייצובה הכלכלי של העיר.

הדמיה: קורין אדריכלים