9 אירועים בשדרת העסקים, 6 אירועים במרכזים המסחריים

תוכנית עבודה חדשה של עיריית חריש במסגרת שיתוף הפעולה עם ועד העסקים בשד' דרך ארץ. התקציב יחולק בין כלל המתחמים

כחלק משיתוף הפעולה בין עיריית חריש לבין ועד העסקים בשדרות דרך ארץ הוחלט כי במקום לקיים אירוע מרכזי אחד, “לילה לבן” בט”ו באב, בתקציב של קרוב ל- 100 אלף ש”ח, יהיה נכון יותר לפרוס את התקציב הזה באירועים קטנים לאורך כל השנה.

תוכנית העבודה השנתית שנבנתה בהתאם לסיכום לוקחת בחשבון את כל מתחמי העסקים ומחלקת את התקציב בין כלל המתחמים.

ביום חמישי התקיים האירוע הראשון בסדרת אירועי “עושים שמח בשדרה”, עם הופעה של רואי לוי (שוטי הנבואה) ודוכני יצירות והשתתפו בו כ-400 תושבים.

אלה האירועים הצפויים:

• 31 במארס: שוק קח-תן ופעילות לילדים
  • אפריל: במת אומנים מקומיים
  • 22 במאי: יריד תוצרת מקומית, דוכנים, דוכני יצירות לילדים ומוזיקה
  • יוני: יריד הספר
  • יולי: לילה לבן ט”ו באב, שת”פ עם המסעדות בעיר
  • 28 באוגוסט: יריד פתיחת שנת הלימודים- דוכני חזרה לבית הספר ופעילויות לילדים
  • 22-21 בספטמבר: יריד סוכות וארבעת המינים
  • 19-18 באוקטובר: נגני רחוב וסדנאות לילדים
  • 24 בנובמבר: כל העסקים בעיר בחגיגת בלאק פריידי
  • דצמבר: חנוכה במרכזים המסחריים- שפיר, עמית, בר סנטר, מרום סנטר, שדרות ההגשמה ושכונת מעו”ף.

בסך הכול מדובר על 9 אירועי “עושים שמח בשדרה”, אירוע בלאק פריידי עירוני ועוד 6 אירועים במרכזים המסחריים השכונתיים.

צילומים: מור שקיפי-לאטי

עושים שמח בשדרה