גם השנה: חריש משתתפת בתחרות “קריה יפה ומקיימת בישראל יפה”

בשנה שעברה זכתה חריש ב-5 כוכבי יופי! צוות שיפוט מטעם המועצה לישראל יפה סייר בעיר כדי להתרשם מצמיחתה בתחום הקהילה, הקיימות והחינוך

גם השנה חריש משתתפת בתחרות “קריה יפה ומקיימת בישראל יפה” של המועצה לישראל יפה. בשנה שעברה זכינו ב-5 כוכבי יופי!

ארבעת חברי צוות השיפוט בראשות מנהלת סניף נתניה- שרון-שומרון חיה אלוני נפגשו אתמול עם ראש העיר יצחק קשת ועם הדרג המקצועי וקיבלו סקירה על חריש ועל צמיחתה בתחום הקהילה, הקיימות והחינוך. השופטים יצאו לסיור בעיר וביקרו במרכזי התרבות והפנאי, במרכז סבבה לאנשים עם מוגבלות, בגינות הקהילתיות ובפארקים.

לדבריהם, “חריש היא עיר יפה, נקייה ומטופחת הנמצאת בתנופת בנייה והתפתחות מתמדת, מוקפת פארקים וגני משחקים מטופחים המתוכננים ברמה גבוהה ביותר תוך שימת לב מיוחדת לערכי הקיימות הסביבתית”.

התוצאות יתפרסמו בהמשך השנה.

צוות השיפוט במרכז סבבה